Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Chili olie
Pieter Vliegenthart
Binnen 10 minuten maak je zelf de heerlijkste chili olie.
Complexiteit:
Makkelijk
Gelegenheid:
Door de weeks
Dieet
Vegetarisch
Klik op de sterren om te stemmen!
4
van
4
stemmen
Print Recept
Pin recept
Voeg toe aan verzameling
Ga naar verzamelingen
Bereidingstijd
10
min
Totale tijd
10
min
Gang
Bijgerecht
Keuken
Mexicaans
Porties
200
milliliter
calorieën
9
kcal
Equipment
Vijzel of specerijen molen
RECEPT ingrediënten
▢
200
milliliter
olijfolie
▢
4
(cascabel) chilipepers
▢
1
theelepel
komijnzaad
▢
0,5
theelepel
piment korrels
▢
zout
Instructies
▢
Maal in een vijzel de pimentkorrels en komijn met een snuf zout tot een fijn poeder.
▢
Voeg de gedroogde (cascabel) chilipepers toe en verpulver tot een fijn poeder. Naar smaak kan je ook andere gedroogde pepers toevoegen.
▢
Meng het specerijen-peper mengsel met de olijfolie. Schenk in een schone weckpot of fles.
Nutrition
Serving:
200
g
Sodium:
1
mg
Calcium:
1
mg
Vitamin C:
1
mg
Vitamin A:
1
IU
Sugar:
1
g
Fiber:
1
g
Potassium:
1
mg
Calories:
9
kcal
Saturated Fat:
1
g
Fat:
1
g
Protein:
1
g
Carbohydrates:
1
g
Iron:
1
mg
Trefwoord
Chili olie
Andere Recepten
Truffelgnocchi
Stoofpot Rundvlees met bockbier
Virgin Mojito