Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Salade met blauwe kaas en vijg
Pieter Vliegenthart
Simpele maar smaakvolle salade
Complexiteit:
Makkelijk
Gelegenheid:
Door de weeks
Dieet
Vegetarisch
Klik op de sterren om te stemmen!
4.34
van
3
stemmen
Print Recept
Pin recept
Voeg toe aan verzameling
Ga naar verzamelingen
Bereidingstijd
10
min
Totale tijd
10
min
Gang
Bijgerecht
Keuken
Fusion
Porties
4
personen
calorieën
237
kcal
RECEPT ingrediënten
Voor de salade
▢
150
gram
gemengde eikenbladsla
▢
2
vijgen of/en
▢
1
peer
▢
75
gram
blauwe kaas naar keuze
▢
50
gram
peccannoten
Voor de dressing
▢
1
eetlepel
olijfolie
▢
1
eetlepel
balsamico azijn
▢
peper & zout
Instructies
▢
Maak de peer & vijgen schoon en snij in kleine stukken. Zet apart.
▢
Brokkel de kaas in kleine stukjes.
▢
Meng de ingrediënten voor de dressing.
▢
Meng de bladsla zonder de overige ingrediënten in een grote kom met de dressing, zodat alle sla bedekt is. Maak op smaak met peper en zout.
▢
Garneer de salade met kaas, noten, vijg en peer. Eventueel een streep ingekookte balsamico azijn.
Nutrition
Serving:
100
g
Sodium:
273
mg
Calcium:
126
mg
Vitamin C:
11
mg
Vitamin A:
623
IU
Sugar:
10
g
Fiber:
3
g
Potassium:
278
mg
Cholesterol:
14
mg
Calories:
237
kcal
Monounsaturated Fat:
9
g
Polyunsaturated Fat:
3
g
Saturated Fat:
5
g
Fat:
18
g
Protein:
6
g
Carbohydrates:
16
g
Iron:
1
mg
Trefwoord
salade
Andere Recepten
Truffelgnocchi
Stoofpot Rundvlees met bockbier
Virgin Mojito