Plaattaart

Plaattaart met gegrilde groenten

Pieter Vliegenthart
Een makkelijk en snel recept voor vegatarische plaattaart met gegrilde groenten en feta.
Moeilijkheidsgraad: Makkelijk
Gelegenheid: Door de weeks
Dieet Vegetarisch

Klik op de sterren om te stemmen!

4.75 van 4 stemmen
Voorbereidingstijd 10 min
Bereidingstijd 30 min
Totale tijd 40 min
Gang Hoofdgerecht
Keuken Fusion
Porties 4 personen
calorieën 240 kcal

RECEPT ingrediënten
 

  • 450 gram gegrilde groenten uit de diepvries
  • 1 pak bladerdeeg uit de diepvries
  • 90 gram rode pesto
  • 150 gram feta
  • 5 eetlepels balsamico creme
  • peper
  • zout

Instructies
 

  • Haal het bladerdeeg en de gegrilde groenten uit de diepvries.
  • Verwarm de oven voor op 200 °C.
  • Bekleed een grote met bakpapier beklede bakplaat met het bladerdeeg. Prik gaatjes in het bladerdeeg. Bak het bladerdeeg 10 minuten 'blind'.
  • Haal de bakplaat uit de oven en verdeel de pesto, gegrilde groenten en feta over het bladerdeeg. Bak de plaattaart nog 20 minuten.
  • Haal de plaattaart uit de oven en maak af met balsimaco creme. Lekker met een frisse salade.

Nutrition

Serving: 700gSodium: 679mgCalcium: 235mgVitamin C: 13mgVitamin A: 6016IUSugar: 7gFiber: 5gPotassium: 262mgCholesterol: 35mgCalories: 240kcalSaturated Fat: 6gFat: 11gProtein: 10gCarbohydrates: 29gIron: 2mg
Trefwoord Plaattaart

Andere Recepten