Recept voor plaattaart
Plaattaart met gegrilde groenten
Pieter VliegenthartEen makkelijk en snel recept voor vegatarische plaattaart met gegrilde groenten en feta.
Complexiteit: Makkelijk
Gelegenheid: Door de weeks
Dieet Vegetarisch
Klik op de sterren om te stemmen!
4.67 van 6 stemmen
Voorbereidingstijd 10 minuten min
Bereidingstijd 30 minuten min
Totale tijd 40 minuten min
Gang Hoofdgerecht
Keuken Fusion
Porties 4 personen
calorieën 240 kcal
RECEPT ingrediënten
- 450 gram gegrilde groenten uit de diepvries
- 1 pak bladerdeeg uit de diepvries
- 90 gram rode pesto
- 150 gram feta
- 5 eetlepels balsamico creme
- peper
- zout
Instructies
- Haal het bladerdeeg en de gegrilde groenten uit de diepvries.
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Bekleed een grote met bakpapier beklede bakplaat met het bladerdeeg. Prik gaatjes in het bladerdeeg. Bak het bladerdeeg 10 minuten 'blind'.
- Haal de bakplaat uit de oven en verdeel de pesto, gegrilde groenten en feta over het bladerdeeg. Bak de plaattaart nog 20 minuten.
- Haal de plaattaart uit de oven en maak af met balsimaco creme. Lekker met een frisse salade.
Nutrition
Serving: 700gSodium: 679mgCalcium: 235mgVitamin C: 13mgVitamin A: 6016IUSugar: 7gFiber: 5gPotassium: 262mgCholesterol: 35mgCalories: 240kcalSaturated Fat: 6gFat: 11gProtein: 10gCarbohydrates: 29gIron: 2mg
Trefwoord Plaattaart
Moeilijkheidsgraad Makkelijk
Gelegenheid Door de weeks
Andere Recepten
Middels de knop kun je dit recept toevoegen aan je persoonlijke collectie recepten. Op deze manier bewaar je de recepten die je lekker vindt, kun je een weekplanning maken en genereer je gemakkelijk een boodschappenlijst met alle ingrediënten voor alle recepten in je verzameling of weekplanning.