Recept voor gewokte wilde spinazie
Wilde spinazie wokken
Met dit recept voor gewokte spinazie serveer je een heerlijk en gezond indonesisch bijgerecht. Lekker bij rendang.
Complexiteit: Makkelijk
Gelegenheid: Door de weeks
Dieet Vegetarisch, Vis
Klik op de sterren om te stemmen!
4.60 van 5 stemmen
Voorbereidingstijd 5 minuten min
Bereidingstijd 5 minuten min
Totale tijd 10 minuten min
Gang Bijgerecht
Keuken Indonesisch
Porties 4 personen
calorieën 50 kcal
RECEPT ingrediënten
- 600 gram wilde spinazie
- 2 theelepels garnalen pasta (trassie)
- 2 teentjes geperste knoflook
- 0,5 theelepel zout
- 1 limoen
Instructies
- Fruit de knoflook en garnalen pasta in een wok met wat olie totdat het goed geurt.
- Voeg de spinazie stapsgewijs toe en laat slinken.
- Als de spinazie is geslonken op smaak brengen met limoensap van de limoen en zout.
Nutrition
Serving: 150gSodium: 498mgCalcium: 167mgVitamin C: 47mgVitamin A: 14074IUSugar: 1gFiber: 4gPotassium: 860mgCholesterol: 29mgCalories: 50kcalSaturated Fat: 1gFat: 1gProtein: 6gCarbohydrates: 8gIron: 4mg
Trefwoord Wilde spinazie
Moeilijkheidsgraad Makkelijk
Gelegenheid Door de weeks
Andere Recepten
Middels de knop kun je dit recept toevoegen aan je persoonlijke collectie recepten. Op deze manier bewaar je de recepten die je lekker vindt, kun je een weekplanning maken en genereer je gemakkelijk een boodschappenlijst met alle ingrediënten voor alle recepten in je verzameling of weekplanning.