Wilde spinazie wokken

Recept voor gewokte wilde spinazie

Wilde spinazie

Wilde spinazie wokken

Pieter Vliegenthart
Met dit recept voor gewokte spinazie serveer je een heerlijk en gezond indonesisch bijgerecht. Lekker bij rendang.
Complexiteit: Makkelijk
Gelegenheid: Door de weeks
Dieet Vegetarisch, Vis

Klik op de sterren om te stemmen!

4.60 van 5 stemmen
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 10 minuten
Gang Bijgerecht
Keuken Indonesisch
Porties 4 personen
calorieën 50 kcal

RECEPT ingrediënten
 

  • 600 gram wilde spinazie
  • 2 theelepels garnalen pasta (trassie)
  • 2 teentjes geperste knoflook
  • 0,5 theelepel zout
  • 1 limoen

Instructies
 

  • Fruit de knoflook en garnalen pasta in een wok met wat olie totdat het goed geurt.
  • Voeg de spinazie stapsgewijs toe en laat slinken.
  • Als de spinazie is geslonken op smaak brengen met limoensap van de limoen en zout.

Nutrition

Serving: 150gSodium: 498mgCalcium: 167mgVitamin C: 47mgVitamin A: 14074IUSugar: 1gFiber: 4gPotassium: 860mgCholesterol: 29mgCalories: 50kcalSaturated Fat: 1gFat: 1gProtein: 6gCarbohydrates: 8gIron: 4mg
Trefwoord Wilde spinazie
Moeilijkheidsgraad Makkelijk
Gelegenheid Door de weeks

Andere Recepten

Middels de knop kun je dit recept toevoegen aan je persoonlijke collectie recepten. Op deze manier bewaar je de recepten die je lekker vindt, kun je een weekplanning maken en genereer je gemakkelijk een boodschappenlijst met alle ingrediënten voor alle recepten in je verzameling of weekplanning. 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating Recept